2014-2015 Sonbahar / Kış Trendleri Neler

8 Eyl 2014



Eylül ayına girdik. Bu mevsim, biraz hüzünlü biraz romantik bir mevsimdir.  Mevsim geçişlerinde bizi meşgul eden sorulardan biri bu sezon neler giyeceğiz, neler moda olacağıdır.  O zaman gelin beraber inceleyelim...

altın-renkli-elbiseler

ALTIN

2014-2015 sonbahar/ kış trendlerinin öne çıkan detaylarından olan 'Altın'  ilkbahar modasından bu yana tahtını koruyor. Elbise, ceket, pantolon gibi birçok parçada altın ışıltısı görülecek.

kış-modası

DERİ

Bu sezonun moda trendlerinden bir diğeri deri. Özellikle renkli deri parçaları bu sezonda göreceğiz. Pantolon, elbise, ceketlerde tercihimizi deriden yana kullanarak hem şık hem tarz görünebiliriz.

2014 2015 kürk modası

KÜRK

Göz alıcı gösterişli bir parça olan kürk, sonbahar/kış sezonunda oldukça moda. Siyah ve beyaz rengin dışında farklı renkte kürk çeşitlerini görebiliriz.

midi-etek-modelleri

MİDİ ETEK

2014-2015 sonbahar/kış sezonunda midi boy etekler dikkat çekiyor. Bu sezon midi eteklerde ekose desenli ve kloş modellerin yanı sıra kalem eteklerde çok moda.

oversize-kaban

OVERSİZED MANTO

Soğuk kış günlerinde bizi ısıtan ve trend bir görünüm sağlayan oversized mantolar bu yılın trendlerinden. Geçen sezon aldığınız bu tarz bir mantonuz varsa bu sene rahatlıkla giyebilirsiniz. 

spor-giyim


SPORTİF TREND

Rahatlığına düşkün olanlar bu trend tam size göre. Sportif pantolonlar ve kapüşonlu üstler, detaylar arasında.

kış-trendleri

ÖRGÜLER TRİKOLAR

Kış mevsimi denilince akla ilk gelenler arasında örgü olsa gerek. Baştan aşağı örgüler, trikolar çok moda elbise veya takım trikolar bizi oldukça ısıtacak.

şeffaf-elbise

ŞEFFAFLIK

Bu kış içimiz dışımız bir olacak :) Etek, elbise ve detaylarda kullanılan transparan ve delikli kumaşlar bu sezon kombinlerimize seksi ve farklı bir hava katacak.

2014-2015 sonbahar / kış renk trendlerini merak ediyorsanız bu yazıyı da inceleyebilirsiniz.


4 yorum

  1. Altın ve ışıltılı şeyleri giymek hoşuma gidiyor abartılı olmadığı sürece :0

    YanıtlaSil
  2. Deri taytlar bir kez daha geliyor ha? Buna sevindim! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deri bu sene oldukca moda ve bir cok parcada:)

      Sil

Yorum Bırakın